Збутова логістика: зміст, функціональна структура, актуальні тенденції розвитку у контексті єврологістики - Зоммерер, Г.; Глогусь, О. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглянуто економічний зміст збутової логістики, здійснено аналіз її структури, Розглянуто питання планування та оптимізації логістичних дистрибуційних систем у поєднанні з концепцією єврологістики.