Мультимедійний контент: стан та перспективи - Малиновський, О. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто методи і засоби створення комплексного контенту мультимедійного інформаційного продукту та алгоритми подання різнопланової інформації. This paper is devoted to methods and means of creating complex content of multimedia information product and algorithms of submitting various information.
Keywords: мультимедійні системи; інформаційний контент; інтерактивність; multimedia systems; information content; interactivity