Міжнародна науково-технічна конференція «Геофорум-2017» - Тревого, І.; Четверіков, Б.; Ткачук, П.; Trevoho, I.; Chetverikov, B.; Tkachyk, P.; Тревого, И.; Четвериков, Б.; Ткачук, П. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Подано огляд сучасного стану та перспектив розвитку геодезичних, картографічних та ка- дастрових робіт в Україні за матеріалами Міжнародної науково-технічної конференції «Геофо- рум-2017», що відбулася 25–27 квітня 2017 р. у Львові–Брюховичах–Яворові.

The review of current state and prospects of development of surveying, mapping and cadastral work in Ukraine according to the International scientifi c conference «Geoforum-2017», held April 25–27, 2017 in Lviv– Brjuchovychi–Yavoriv.

Представлен обзор современного состояния и перспектив развития геодезических, картографических и кадастровых работ в Украине по материалам Международной научно-технической конференции «Геофорум-2017», состоявшейся 25–27 апреля 2017 года во Львове–Брюховичах–Яворове.
International Scientifi c Conference «Geoforum-2017»
Международная научно-техническая конференция «Геофорум-2017»
Keywords: 528.04