Особливості електронного обліку розрахунків з бюджетом за податками - Панченко, О. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2007)
Здійснено сутнісний аналіз дефініції “електронний облік”. Виявлено неоднозначність трактування цієї категорії. Подано пропозиції автора щодо уточнення терміна “електронний облік” та виявлено особливості електронного обліку розрахунків з бюджетом за податками. The article is devoted to the intrinsic analysis of the definition “the electronic account”. Ambiguity of treatment of this category is revealed. Offers of the author concerning the specification of the term “the electronic account” are presented and features of the electronic account of calculations with the budget behind taxes are revealed.