Особливості інцидентів у сучасному кібернетичному просторі та їх вплив на безпеку суспільства - Дудикевич, В. Б.; Березюк, Б. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Розглянуто вплив інформаційно-комунікаційних технологій на формування сучасного кіберпростору. Наведено класифікацію кібернетичних втручань за їх видами та проаналізовано найпоширеніші інциденти та методи кіберрозвідки. Сформульовано підходи зменшення впливу на кібербезпеку засобів соціального інжинірингу.

The influence of information and communication technologies on the formation of the modern cyberspace. Classification cybernetic interventions by type and analyzed the most common incidents and methods kiberrozvidky. Formulated approaches to reduce the impact of cybersecurity means of social engineering.
Keywords: інформаційно-комунікаційна мережа; кіберпростір; кібербезпека; інцидент; соціальні мережі; соціальний інжиніринг; Information and Communications Network; cyberspace; cyber security; incident; social networks; social engineering; 007.51