Дослідження деформаційних характеристик фундаментів газоперекачувальних агрегатів компресорних станцій з використанням методів механіки ґрунтів - Дутчин, М.; Мельниченко, Г.; Біда, І.; Скриль, В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто метод визначення допустимих величин деформаційних характеристик фундаментів газоперекачувальних агрегатів компресорних станцій з використанням теорії еквівалентного шару кутових точок. Наведено результати досліджень. Рассмотрен метод определения допустимых величин деформационных характеристик фундаментов газоперекачивающих агрегатов компрессорных станций с использованием теории эквивалентного слоя угловых точек. Приведены результаты исследований. It is considered a method of estimation of the acceptable deformation characteristics for the foundations of gas-compressor units using a theory of equivalent layer of corner points. The results of researches are introduced.
Исследование деформационных характеристик фундаментов газоперекачивающих агрегатов компрессорных станций с использованием методов механики грунтов
Deformation characteristic researches of the compressor stations gas-compressor unit foundations using the methods of soil mechanics
Keywords: деформаційні характеристики; осідання; симетричний прогин фундаменту