Принципи забезпечення виконання судових рішень установами виконання покарань в Україні - Гнот, Х. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Висвітлено основні поняття цієї теми, проаналізовано принципи кримінально-виконавчого законодавства, виконання і відбування покарань, забезпечення виконання судових рішень установами виконання покарань в Україні. Раскрыто основные понятия этой темы, проанализированы принципы уголовно-исполнительного законодательства, исполнения и отбывания наказаний, обеспечения выполнения судебных решений учреждениями исполнения наказаний в Украине. The article covers the main definitions related to this subject, it is analyzed the principles of criminal and penal legislation, service of sentence, ensuring satisfying judgment by penal institutions in Ukraine.
Принципы обеспечения выполнения судебных решений учреждениями исполнения наказаний в Украине
The principles of ensuring satisfying judgment by penal institutions in Ukraine
Keywords: виконання; забезпечення; засуджений; принципи; судові рішення; установи виконання покарань; выполнение; обеспечение; осужденный; принципы; судебные решения; учреждения исполнения наказаний; satisfaction; ensuring; convict; principles; judgment; penal institutions