Маркетинг в системі науково-технічної підготовки виробництва - Сай, Л. П. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Досліджуються особливості застосування маркетингу в організації технічної підготовки виробництва.

This article devoted for marketing search to technical designing of production organization of undertaking.
Keywords: 658