Деякі аспекти розвитку теорії і практики маркетингу в Україні - Мороз, Л. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Визначено етапи розвитку теорії і практики маркетингу в Україні, проаналізовано сутність трьох базових парадигм маркетингу, розглянуто зростання ролі товарних марок у формуванні довгострокових відносин довіри між виробниками і споживачами. The stages of marketing theory and practice development is suggested, the sense of the thee basis concepts of marketing is analyzed, the growing role of trade marks in the formation of long-term partnership between producers and costumes is shown.