Моделювання оцінки якості об’єктів нерухомості - Столярчук, Петро; Куць, Віктор; Юзевич, Володимир (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Викладено математичну модель оцінювання рівня якості об’єктів нерухомості, зокрема житлових квартир. Розглянуто цільову функцію мети, яка побудована за допомогою функції компромісу між максимальними зручностями і мінімальною ціною квартири. Целью работы является создание математической модели оценивания уровня качества объектов недвижимости, в частности жилых квартир. Рассмотрена целевая функция цели, которая построена при помощи функции компромисса между максимальными удобствами и минимальной ценой квартиры. Presented work is aimed to create a mathematical model for immovable quality level evaluation, especially for habitable flats. Criterion functional calculated by means of compromise function between the best conveniences and the lowest price is studied.
Keywords: 658.562