Економічна оцінка логістичної діяльності підприємств - Мартиненко, С. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Сформовані основи методологічних положень економічної ОЦІНКИ ЛОГІСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ підприємств. Ідентифіковані елементи економічної ОЦІНКИ ЛОГІСТИЧНОЇ діяльності у межах операційної діяльності підприємств. Наведені показники економічної ОЦІНКИ ефективності ЛОГІСТИЧНОЇ діяльності.

Bases of methodological positions of economic evaluation of logistic activity of enterprises are formed. Identified elements of economic evaluation of logistic activity within the framework of operating activity of enterprises. Resulting indexes of economic evaluation of effectiveness of logistic activity are generated.
Keywords: 658.7