Концепції формування ринку інновацій - Чухрай, Н. І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглядаються основні концепції формування ринку інновацій, а саме концепція попиту і концепція пропозиції. Дається характеристика лінійної моделі інноваційного процесу, оцінюються основні переваги та обмеження моделі. Пропонується об’єднана модель інноваційного процесу, яка враховує обидві концепції. The basic conceptions of the innovation market forming, namely demand conception and suggestion conception, are considered in the article. The author gives us the estimation of linear model of innovation process and investigates main advantages and disadvantages of this model. The author offers league model of innovation process, which takes into account principles of the both conceptions.