Еколого-планувальна етика організації архітектурного середовища та ідеологічні установи - Вадимов, Вадим (Видавництво Національного університет "Львівська політехніка", 2003)
У статті автор досліджує вплив ідеологічних чинників планування і подає своє бачення того, як архітектурно-планувальні вирішення мають наблизитись до потреб екології.
Keywords: 711