Особливості синтезу дискретних відбивних НВЧ фазообертачів - Оборжицький, Валерій; Самсонюк, Олег (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
У статті наведено співвідношення для визначення параметрів відбивного діодного фазообертача з додатковими реактивними елементами, використання яких дозволяє забезпечити бажані значення фазового дискрету і хвильових опорів ліній для довільних параметрів діода при виконанні умов оптимальності за втратами. The equations for determination of reflect diode phase shifter parameters with additional reactances, which gives a possibility to provide the desirable characteristic impedances and change of phase with optimal loss condition for any parameters of the diode are considered in this paper.