Одержання естерів на основі сивушної олії - Демида, М. Б.; Мельник, С. Р.; Реутський, В. В. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Досліджено закономірності етерифікації сивушною олією відходів виробництва адипінової кислоти - нижчих дикарбонових кислот. Вивчено вплив чистоти кислот, концентрації каталізатора і співвідношення реагентів на склад продуктів реакції і показники процесу. The etherification legalities of waste products of adipic acid (the lowest dicarboxylic acids) by fusel oil are investigated. The influence of cleanliness of acids, concentration of the catalyst and ratio of reagents on composition of reactions resultants and indexes of process has been studied.
Keywords: 66.095.13