Креативність персоналу як важливий чинник інноваційного розвитку підприємства - Процак, К. В.; Просович, О. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Обґрунтована необхідність створення умов для формування інноваційного типу мислення у менеджерів. Здійснено порівняння індивідуальної та групової мотивації персоналу до здійснення інноваційної діяльності. Запропоновано підходи до формування мотиваційного механізму інноваційного персоналу. The necessity of creating conditions for the forming of innovative type of thinking in management is determined. Comparison of individual and group motivation to exercise innovation is made. The concept of motivation of innovative personnel is offered.
Keywords: інноваційна діяльність; інноваційне мислення; інноваційний розвиток; мотиваційний механізм; інноваційний персонал; innovation activity; innovative thinking; innovative development; motivational mechanism; innovation personnel