Індикаторні перетворення та інтервальна арифметика як основа синтезу алгоритмів опрацювання ситуацій в динамічних стохастичних системах - Медиковський, М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Наведено загальні принципи формування індикаторних моделей імовірнісних подій та виконання арифметичних дій з побудованими інтервалами згідно з множинними операціями в просторі станів. Розглянуто структуру класу індикаторних перетворень.

General principles of indicator models of probability event formation and arithmetic operation execution with constructed intervals according to multiple operations in a State space are reduced. The structure of indicator transformation class is considered.
Keywords: 510.6; 681