Інформування студентів Національного університету "Львівська політехніка" щодо іменних стипендій - Скіпар, Іванна; Думанський, Нестор (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Description of the process of informing Lviv Polytechnic National University students about scholarships is in this article.
Keywords: іменна стипендія; інформування; мотивування; заохочення