Стан та розвиток агротуристичних підприємств Рівненщини - Мошковська, Г. К. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проаналізовано значення і можливості реалізації агротуриcтичного бізнесу у Рівненській області. Особливу увагу приділено умовам, що сприяють розвитку агротуризму Рівненцини, який перебуває у зародковому стані, особливо щодо управлінських і маркетингових підходів. The article analyses the importance and possibilities of implementing agrotourism businesses in Rivne Region. Special focus is put on conditions of Rivne Region of agrotourism.This is one of the reasons why the development of agrotourism in Rivne Region is still in its infancy, particularly with regard to managerial and marketing approaches.
Status and develop agrotourism enterprises of Rivno region
Keywords: агротуризм; Рівненська область; розвиток; умови; agrotourism; Rivne Region; development; conditions