Застосування розрахунку за деформаційним методом при плануванні досліджень стиснено-зігнутих елементів, підсилених залізобетонною обоймою - Країнський, П. І.; Хміль, Р. Є.; Бліхарський, З. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Наведено методику розрахунку залізобетонних стиснено-зігнутих елементів прямокутного перерізу, підсилених залізобетонною обоймою. Методика розроблена за чинними нормами з проектування залізобетонних конструкцій. In the article the design method of rectangular eccentrically loaded reinforced concrete elements, strengthened by reinforced concrete jacket, is offered. The design method is developed based on current standards for reinforced concrete structures.
Keywords: стиснено-зігнуті елементи; підсилення; методика розрахунку; eccentrically loaded elements; strengthening; design method