Енергоефективне устаткування і режими шахтного транспорту з індуктивною передачею енергії - Півняк, Г.; Зрліх, Е. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Розглянуто заходи для зниження рівня втрат енергії в системі шахтного безконтактного транспорту.

Are stated measures on to reduction level losses energy in to system mine no contacting trans-port.
Keywords: 621.314