Сутність та типологія структурних елементів інтелектуального капіталу: міжнародний аспект - Босак, А. О.; Переста, О. Ю. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Визначено сутнісні ознаки та описано типологію структурних елементів інтелектуального капіталу. Досліджено особливості формування інтелектуального капіталу підприємства у розрізі його міжнародної діяльності. In the article the essential features of intellectual capital are determined, a typology his structural elements are described. The features of formation of the intellectual capital of the enterprise in terms of its international activities are examined.
Essence and typology of structural elements of intellectual capital: international aspect
Keywords: інтелектуальний капітал; типологія структурних елементів інтелектуального капіталу; міжнародна економічна діяльність; інтелектуальний потенціал; intellectual capital; typology of structural elements of intellectual capital; international economic activity; intellectual potential