Сучасна світлова архітектура у загальнонауковому контексті - Казаков, Г. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
На основі фундаментальних наукових категорій та архітектурно-ієрархічних рівнів проаналізовано предмет наукового дослідження нового архітектурного напрямку – сучасної світлової архітектури.