Розрахунок ентальпій утворення газоподібних естерів ненасичених кислот, алкілакролеїнів і акрилових кислот - Галатин, І. З.; Ван-Чин-Сян, Ю. Я.; Раєвський, Ю. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002)
Розраховані ентальпії утворення похідних акрилової кислот у газовій фазі. The enthalpies of formation in gas phase of the derivatives of acryl acid is investigated.
Keywords: 541.11