Поглиблений аналіз змісту тексту при науковому реферуванні документів - Мина, Жанна; Гродзевич, Наталія; Війтович, Світлана (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Analyzed the most complex and important stage summarization – depth study of the source text and extracting that not significant information or not those that is not a major semantic characteristics document.
Keywords: реферування; аналітико-синтетичне опрацювання інформації; процес реферування; реферативний аналіз; первинний документ; методи; документна інформація; інформаційне повідомлення