Browsing by Author "Бурин, І. А."
Now showing 1 - 1 of 1
- Results Per Page
- Sort Options
Item Вплив азотовмісних продуктів на ріст хлібопекарських дріжджів(Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004) Паляниця, Л. Я.; Березовська, Н. І.; Косів, Р. Б.; Бурин, І. А.Вивчено вплив джерел азоту різної природи на нагромадження біомаси сахароміцетів. Результати показали, що лізат, одержаний ультразвуковою обробкою дріжджоподібних грибів, можна використовувати як джерело азотного живлення та ростових речовин з метою інтенсифікації росту дріжджів. The influence of seurce nitrogen on the yeast's gronth is investigation. The results shown that lysate preparated yeast in the field of ultrasound waves may be used as sourse of nitrogen and biologically active substances for intensification of yeast's gronth.