Browsing by Author "Ворожбит, О. С."
Now showing 1 - 3 of 3
- Results Per Page
- Sort Options
Item Вплив азотного живлення на зброджування пивного сусла(Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006) Березовська, Н. І.; Паляниця, Л. Я.; Косів, Р. Б.; Ворожбит, О. С.одавання дріжджових лізатів скорочує тривалість головного бродіння, збільшує вихід головних продуктів бродіння. Сульфат амонію сприяє швидшому нагромадженню біомаси дріжджів. The influence of nitrogen feeding on the fermentation of beer wort is investigated. It is proved that addition of yeast lysates reduces durability of main fermentation, increases exit of main products of fermentation. Amonium sulphate promotes rapid growth of yeast biomass.Item Дріжджогенерування за участю лізатів(Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005) Паляниця, Л. Я.; Куса, І. М.; Березовська, Н. І.; Косів, Р. Б.; Ворожбит, О. С.Досліджено процес нагромадження пивних дріжджів у присутності дріжджових лізатів. Вивчено вплив тривалості УЗ-коливань під час одержання лізатів на стимулюючу активність останніх у процесах дріжджогенерування. Process of beer yeast’s growth in the presence of yeast lysate is investigated. The influence of duration of ultrasound waves during the lysates preparation on it’s activity in a process of yeast’s growth is stadied.Item Ферментативна обробка зернової сировини у виробництві спирту(Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006) Паляниця, Л. Я.; Ворожбит, О. С.; Мельник, С. Р.; Березовська, Н. І.; Мельник, Ю. Р.Досліджено водно-теплову обробку зернової сировини на основі жита за участю комплексів концентрованих ферментних препаратів. Вивчено їхній вплив на основні показники одержуваного сусла. Process of water-heat treatment of grain’s source on the base of rye in the presence of complexes of concentration enzymatic preparations is investigated. The influence of concentration enzymatic preparations on main measures of malt.