Browsing by Author "Клеп, О. В."
Now showing 1 - 2 of 2
- Results Per Page
- Sort Options
Item Морфолого-фізіологічні характеристики природної асоціації "Чайний грибок"(Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010) Клеп, О. В.; Червецова, В. Г.; Губрій, З. В.; Швед, О. В.; Новіков, В. П.З метою інтенсифікацї параметрів культивування природної асоціації «чайний грибок» досліджено його морфологію, вплив температури та складу середовища на якість ферментованого напою типу чайний квас. In order to intensify biotechnological parameters of cultivation of natural association “tea fungus” its morphology, the influence of temperature, composition of the cultural medium on the quality of fermented drink were investigated.Item Оптимізація режиму культивування природної асоціації “морський грибок”(Видавництво Львівської політехніки, 2011) Клеп, О. В.; Стадницька, Н. Є.; Червецова, В. Г.; Губрій, З. В.; Швед, О. В.Досліджено параметри культивування природної асоціації «морський грибок» для підвищення біологічної активності культуральної рідини, що може бути використана як функціональний напій. Parameters of cultivation of natural association marine fungus studied for a biological activity of culture liquid, which can be used as a functional drink.