Browsing by Author "Люлик, В. Л."
Now showing 1 - 1 of 1
- Results Per Page
- Sort Options
Item Розрахункова модель виробництва хлібопекарських дріжджів з використанням ксіа та порівняння її з діючим виробництвом(Видавництво Державного університету «Львівська політехніка», 2000) Люлик, В. Л.; Сидоров, Ю. І.; Новіков, В. П.; Влязло, Р. Й.Розрахована модель ферментаційного відділення виробництва хлібопекарських дріжджів потужністю 120 тонн за добу з подачею повітря струминно-інжекційним методом. Показано, що концентрацію дріжджів у культуральній рідині можна підняти до 322 кг/м3, що дає можливість скоротити об'єм апаратури в 3-4 рази і збільшити рентабельність. Is designed a model branch of fermentation of production of yeast by power of 120 tons per day with submission of air by jet-injected method. Is shown, that the concentration of yeast in a liquid can be lifted up to 322 kg/m3, that gives possibility to reduce volume of the equipment in 3-4 times and to increase profitability.