Browsing by Author "Несторенко, Т. П."
Now showing 1 - 4 of 4
- Results Per Page
- Sort Options
Item Економічні аспекти реалізації права людини на соціальне забезпечення: вплив фактору простору(Видавництво ЗУКЦ, 2012) Несторенко, Т. П.; Стрижекозін, Ю. О.Item Методика визначення ціни на гетерогенний товар споживчого попиту(Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007) Соловйова, О. О.; Несторенко, Т. П.На основі аналізу підходів до визначення поняття “конкурентоспроможність продукції” подано трактування цієї категорії для товару фірми, яка працює на місцевому ринку та займає невелику його частку. На прикладі місцевого виробника розглянуто послідовність формування ціни на диференційований товар споживчого попиту. Запропоновано методику визначення цінового діапазону, у межах якого попит на продукцію є нееластичним. Внаслідок цього підприємство буде мати можливість змінювати ціну без значного впливу цього кроку на обсяги реалізації. Запропонована методика визначення оптимальної ціни ґрунтується на застосуванні кластерного аналізу. On the analysis basis of conception’s approaches “product’s competitive capacity” it was offered the interpretation of this category for firm’s goods that works on the local market and controls its moderate part. The process of forming of the price on differential goods was considered in the article. The methods of defining of the price - range was offered. The methods of defining of optimum price on the basis of using of claster analysis was offered by the author in the article.Item Принципи формування цін на послуги закладів санаторно-курортної сфери(Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008) Несторенко, Т. П.На основі проведеного аналізу методів ціноутворення закладів санаторно-курортної сфери визначено mпринципи формування цін на послуги санаторіїв. Обґрунтовано доцільність використання змішаних нелінійних схем ціноутворення. Розглянуто механізм визначення оптимальних обсягів надання послуг, які відрізняються за ступнем комфортності проживання та харчування. On the basis of the conducted analysis of price methods of health resort sphere certainly principles of forming of prices are on resort’s services. It is offered expedience of the use of the mixed nonlinear charts of pricing. The determination of optimum volumes mechanism of services which distinguish a residence and feed at a comfort’s level is considered.Item Фундаментальные основы образования региональных кластеров(Видавництво ЗУКЦ, 2012) Несторенко, Т. П.