Browsing by Author "Росолова, P. O."
Now showing 1 - 2 of 2
- Results Per Page
- Sort Options
Item Вплив активації ферментного препарату на спиртове бродіння(Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002) Росолова, P. O.; Труш, С. М.; Мельник, С. Р.; Піх, З. Г.; Маринченко, В. О.; Національний університет “Львівська політехніка”Проведено зброджування сусла з крохмалевмісної сировини, отриманого з використанням на стадії оцукрювання активованого ферментного препарату. Досліджено показники якості дозрілої бражки. Встановлено можливість підвищення виходу спирту та зменшення витрати ферментного препарату за рахунок його активації. The fermentation of sweet mash from starch contain row material has been carried using activity enzyme preparation on the stage of hydrolyses. The quality condition of alcohol brew has been investigated. Was determined the possibility alcohol appearance increase and reduction enzyme preparation expense.Item Підвищення активності ферментних препаратів спиртового виробництва(Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001) Росолова, P. O.; Колінська, Д. Й.; Мельник, С. Р.; Мокрий, Є. М.Досліджено вплив температури та іонів металів на активність ферментних препаратів Амілоглюкаваморін Гх-466 і SAN (Novo Nordisk). Підібрані оптимальні концентрації добавок солей для підвищення амілолітичної активності ферментних препаратів у процесах оцукрення крохмалистої сировини. The influence of temperature and of metals ions on activity of enzyme preparations Amyloglucawamoryne and SAN (Novo Nordisk) has been studied. Optimal concentration of salt for enhancement of the amylolitical enzymes activity in the process of scarifications of material starch has been gathered.