Browsing by Author "Швець, І. В."
Now showing 1 - 1 of 1
- Results Per Page
- Sort Options
Item Розроблення апаратурного забезпечення для одержання кисломолочного напою на основі природної асоціації “тибетський грибок”(Видавництво Львівської політехніки, 2011) Червецова, В. Г.; Платонов, М. О.; Вічко, О. І.; Матківська, І. Я.; Швець, І. В.; Новіков, В. П.Випробувано біореактори різних конструкцій під час одержання кефіру на основі “тибетського грибка”. Вивчено вплив іонів феруму у середовищі на активність мікробіоти “тибетський грибок”, а також можливість застосування сталевого обладнання для одержання ферментованого напою. The different constructions of bioreactors and their influance on dairy-milk kefir were tested. The influsnce of ferrum ions in growth medium and a possibility of steel equipments useing in the fermentation proces were studed.