Browsing by Author "Ryskalshuk, A."
Now showing 1 - 1 of 1
- Results Per Page
- Sort Options
Item Управління системою економічної безпеки підприємств в умовах Covid-19(Видавництво Львівської політехніки) Лихолат, С. М.; Рискальчук, А. О.; Lykholat, S.; Ryskalshuk, A.; Національний університет “Львівська політехніка”; Lviv Polytechnic National UniversityМета статті – довести взаємозалежність економічної безпеки підприємств громадського харчування та прийняття антикризових рішень керівниками підприємств в умовах Covid-19. Охарактеризовано структуру системи економічної безпеки підприємств громадського харчування. Структуровано механізми антикризового управління економічною безпекою підприємств. Систематизовано загрози для економічної безпеки підприємства. Проаналізовано показники діяльності суб’єктів у сфері громадського харчування та виконано SWOT-аналіз галузі громадського харчування. Доведено гіпотезу про те, що діяльність підприємств громадського харчування істотно залежить від умов господарювання, які виникли внаслідок поширення коронавірусної інфекції Covid-19. Зроблено висновок, що антикризові рішення повинні бути ключовими елементами управління підприємствами громадського харчування, оскільки сприяють передбаченню та мінімізації ризиків, запобігають банкрутству.