Browsing by Author "Polyuzhyn, Lubov"
Now showing 1 - 1 of 1
- Results Per Page
- Sort Options
Item Effect of high gravity wort fermentation parameters on beer flavor profile(Lviv Politechnic Publishing House, 2017-01-20) Kosiv, Ruslana; Kharandiuk, Tetiana; Polyuzhyn, Lubov; Palianytsia, Lubov; Berezovska, Natalia; Lviv Polytechnic National UniversityДосліджено вплив температури головного бродіння в діапазоні 282–292 К високогустинного пивного сусла концентрацією 14–18 % сухих речовин на смаковий профіль молодого пива, зумовлений вмістом смако-ароматичних речо- вин – побічних продуктів бродіння: ацетальдегіду, віцинальних дікетонів, н-пропанолу, н-бутанолу, ізобутанолу, 2-метил- бутанолу, 3-метил-бутанолу, етилацетату, ізоамілацетату.