Вимірювальна техніка та метрологія. – 2019. – Випуск 80, №3

Permanent URI for this collectionhttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/46569

Міжвідомчий науково-технічний збірник

Входить до наукометричних баз Index Copernicus, CrossRef (DOI)

Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Міністерство освіти і науки України, Національний університет «Львівська політехніка» ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. – Том 80, випуск 3. – 76 c. : іл.

Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник

Зміст (том 80, № 3)


1
5
10
15
21
28
34
39
46
53
58
64
73

Content (Vol. 80, No 3)


1
5
10
15
21
28
34
39
46
53
58
64
73

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Thumbnail Image
    Item
    Ідентифікація свіжого та розмороженого м’яса методом імпедансної спектроскопії
    (Видавництво Львівської політехніки, 2019-02-28) Походило, Є. В.; Флюнт, Н. Б.; Pokhodylo, Yevhen; Flunt, Nazar; Національний університет “Львівська політехніка”; Lviv Polytechnic National University
    У роботі запропоновано спосіб ідентифікації свіжого та розмороженого м’яса методом імпедансної спектроскопії. Для цього вимірюють реактивні складові імпедансу або адмітансу на двох фіксованих частотах вибраного частотного діапазону для певного виду м’яса та аналізують отримані значення. Якщо значення реактивної складової імпедансу зростає, а значення реактивної складової адмітансу знижується із збільшенням частоти, то м’ясо ідентифікується як таке, що хоча б раз заморожувалося. Якщо ж навпаки, то м’ясо ідентифікують як свіже.