Вісники та науково-технічні збірники, журнали

Permanent URI for this communityhttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/12

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Thumbnail Image
    Item
    Забезпечення корисності туристичного продукту через використання складових інформаційної логістики
    (Видавництво Львівської політехніки, 2014) Самойленко, К. В.
    Досліджено особливості формування та забезпечення корисності туристичного продукту. Розглянуто основні підходи до визначення сутності корисності. Виділено домінантні компоненти споживчої корисності туристичного продукту. Виокремлено споживчі (відчутні та невідчутні) характеристики туристичного продукту. Конкретизовано споживчі характеристики, що відображають домінантні компоненти споживчої цінності туристичного продукту. Досліджено інформаційні потоки, що функціонують на всіх етапах створення туристичного продукту. Наголошено на доцільності використання інструментів інформаційної логістики для формування корисності туристичного продукту. This article explores the features of formation and supply of the tourist product utility. The basic approaches to determine the nature of utility are analyzed. Dominant components to the consumer utility of a tourist product are defined. Consumer (tangible and intangible) characteristics of a tourist product are emphasized. Consumer characteristics that reflect dominant components of the tourist product utility are described. Information flows that function at all stages of tourist product development are studied. The necessary of using information logistics tools to form the tourist product utility is stressed.