Browsing by Author "Березовська, Наталія"
Now showing 1 - 3 of 3
- Results Per Page
- Sort Options
Item Вплив живлення на динаміку бродіння сусла зі спельти(Видавництво Львівської політехніки, 2011) Швабюк, Орест; Паляниця, Любов; Березовська, Наталія; Косів, РусланаЗастосовано альтернативну крохмалевмісну сировину спельту для приготування сусла, подальшого його зброджування та отримання спиртової бражки. Досліджено вплив додаткового живлення на динаміку бродіння сусел та нагромадження клітин дріжджів. Встановлено,що внесення живлення у сусло сприяє росту та розмноженню дріжджів на початковій стадії, а також кращому зброджуванню до етилового спирту .Item Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів(Видавництво Львівської політехніки, 2011) Паньків, Наталія; Паляниця, Любов; Березовська, Наталія; Косів, Руслана; Швабюк, ОрестДля зберігання промислових штамів дріжджів виду Saccharimyces serevisiae вибрано кріоконсервацію. Досліджено вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів і показано зміни, що відбуваються при цьому. Представлено результати мікроскопування зразків дріжджів.Item Ферментативний гідроліз компонентів зернової сировини у виробництві етанолу(Національний університет "Львівська політехніка", 2012) Паляниця, Любов; Березовська, Наталія; Косів, Руслана; Паньків, НаталіяДосліджено дію концентрованих ферментних препаратів на гідроліз компонентів пшениці, жита, кукурудзи та спельти. Доведено, що використання ферментних композицій на основі α-амілаз, глюкоамілаз, целюлаз та протеаз збільшує ступінь використання крохмалю, некрохмальних полісахаридів, білків та підвищує вихід етанолу.