Browsing by Author "Колеснікова, К. В."
Now showing 1 - 3 of 3
- Results Per Page
- Sort Options
Item Використання комплексу ферментних препаратів для інтенсифікації процесу спиртового бродіння(Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007) Бліщ, Р. О.; Колеснікова, К. В.Досліджено вплив комплексу ферментних препаратів (“Genencor International INC”) на показники дозрілої бражки з ячменю. Рекомендовано здійснювати тепло-ферментативну обробку ячмінного сусла підібраною мультиензимною композицією ферментних препаратів. The influence of enzyme preparation complex (“Genencor International INC”) on alcohol brew with barley has been studied. The gidroenzyme processing of the starch row materials by complex of enzyme preparation is recommended.Item Вплив активності та норми витрати ферментного препарату розріджувальної дії на показники дозрілої бражки(2006) Бліщ, Р. О.; Колеснікова, К. В.; Колінська, Д. Й.Досліджено вплив різних партій ферментного препарату розріджувальної дії (tegaferm Holding GmbH) на показники дозрілої бражки і визначено його активність та витрату в од./г крохмалю. Рекомендовано здійснювати витрату ферментних препаратів за показником їхньої активності, яку виражають в од. на 1 г крохмалю. The influence of different consignments of high thermostability enzyme preparation (tegaferm Holding GmbH) on alcohol brew has been studied. Activity and expense enzyme preparation were determined. Expense of enzyme preparation necessary realize on activity indicator.Item Вплив виду крохмалевмісної сировини та способу одержання спиртової бражки на якість бражного дистиляту(Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2005) Бліщ, Р. О.; Колеснікова, К. В.; Колінська, Д. Й.Досліджено вплив способу одержання спиртової бражки та виду крохмалевмісної сировини на якість етилового спирту. Встановлені залежності технологічних показників дозрілих бражок та їх дистилятів від виду сировини та режимів розварювання. The influence of technology alcohol brew and species of starch row materials on quality alcohol has been studied. The dependencies of technology characters of the brew from conditions of heating and species of starch row materials were determined.