Chemistry, Technology and Application of Substances. – 2022. – Vol. 5, No. 1

Permanent URI for this collectionhttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/60911

Науковий журнал

Засновник і видавець Національний університет «Львівська політехніка». Науковий журнал «Хімія, технологія речовин та їх застосування» є правонаступником журналу Вісник Національного університету «Львівська політехніка», серія: «Хімія, технологія речовин та їх застосування» . Журнал входить до переліку наукових фахових видань (хімічні і технічні науки), затвердженого МОН України. Виходить двічі на рік з 2018 року.

Chemistry, Technology and Application of Substances = Хімія, технологія речовин та їх застосування : науковий журнал / Lviv Polytechnic National University ; editor-in-chief Volodymyr Skorokhoda. – Lviv : Lviv Polytechnic Publishing House, 2022. – Volume 5, number 1. – 208 p. : il. : ill.

Зміст


1
12
17
23
29
36
42
49
56
61
67
75
82
88
96
102
117
127
133
140
147
160
166
173
180
186
193
199
207

Content (Vol. 5, No 1)


1
12
17
23
29
36
42
49
56
61
67
75
82
88
96
102
117
127
133
140
147
160
166
173
180
186
193
199
207

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Thumbnail Image
    Item
    Удосконалення технології кріпленого білого вина
    (Lviv Politechnic Publishing House, 2020-02-21) Оробчук, О. М.; Бережнюк, А. Л.; Субтельний, Р. О.; Дзіняк, Б. О.; Orobchuk, O. M.; Berezhniuk, A. L.; Subtelnyi, R. O.; Dzinyak, B. O.; Національний університет “Львівська політехніка”; Lviv Polytechnic National University
    Описано речовини винограду, які формують характерний смако-ароматичний профіль білого кріпленого вина типу мадери. Для інтенсифікації екстрагування фенольних, нітрогенвмісних ароматичних речовин запропоновано використовувати ферментні препарати пектолітичної та целюлозолітичної дії Vinozym FCE G та Целовіридин Гх20. З метою глибокого окиснення ароматичних речовин матеріалу на стадії мадеризації запропоновано нагрівання виноматеріалу до 65 °С у камері із безперервним перекачуванням і дозуванням повітря.