Chemistry, Technology and Application of Substances. – 2018. – Vol. 1, No. 2

Permanent URI for this collectionhttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/46330

Науковий журнал

Засновник і видавець Національний університет «Львівська політехніка». Науковий журнал «Хімія, технологія речовин та їх застосування» є правонаступником журналу Вісник Національного університету «Львівська політехніка», серія: «Хімія, технологія речовин та їх застосування» . Журнал входить до переліку наукових фахових видань (хімічні і технічні науки), затвердженого МОН України. Виходить двічі на рік з 2018 року.

Chemistry, Technology and Application of Substances = Хімія, технологія речовин та їх застосування : науковий журнал / Lviv Polytechnic National University ; editor-in-chief Volodymyr Skorokhoda. – Lviv : Lviv Politechnic Publishing House, 2018. – Volume 1, number 2. – 156 p. : il.

Зміст


1
10
15
21
27
32
39
46
52
57
63
69
74
80
88
98
105
111
119
124
132
136
142
149

Content (Vol. 1, No 2)


1
10
15
21
27
32
39
46
52
57
63
69
74
80
88
98
105
111
119
124
132
136
142
149

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Thumbnail Image
    Item
    Окремі фізіологічні та технологічні характеристики промислових йогуртів для дитячого харчування
    (Lviv Politechnic Publishing House, 2018-02-26) Червецова, В. Г.; Губрій, З. В.; Швед, О. В.; Микитюк, О. М.; Новіков, В. П.; Chervetsova, V. H.; Z. V. Gubrii.; Shved, O. V.; Mykytiuk, O. M.; Novikov, V. P.; Національний університет “Львівська політехніка”
    Досліджено окремі біотехнологічні характеристики промислових дитячих йогуртів. Об’єкти досліджень вибирали незалежним маркетинговим опитуванням. Визначено органолептичні характеристики отриманих ферментованих напоїв. У цих продуктах визначали зброджувальну активність, вміст крохмалю, кількісний та якісний склад мікрофлори. Запропоновано новий метод визначення наявності консервантів у молочнокислих напоях. Опрацьовано додаткові методи контролю, які можна застосовувати у біотехнології молочнокислих продуктів.