Хімія та хімічні технології

Permanent URI for this communityhttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/26592

Browse

Search Results

Now showing 1 - 2 of 2
  • Thumbnail Image
    Item
    Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів
    (Видавництво Львівської політехніки, 2011) Паньків, Наталія; Паляниця, Любов; Березовська, Наталія; Косів, Руслана; Швабюк, Орест
    Для зберігання промислових штамів дріжджів виду Saccharimyces serevisiae вибрано кріоконсервацію. Досліджено вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів і показано зміни, що відбуваються при цьому. Представлено результати мікроскопування зразків дріжджів.
  • Thumbnail Image
    Item
    Вплив живлення на динаміку бродіння сусла зі спельти
    (Видавництво Львівської політехніки, 2011) Швабюк, Орест; Паляниця, Любов; Березовська, Наталія; Косів, Руслана
    Застосовано альтернативну крохмалевмісну сировину спельту для приготування сусла, подальшого його зброджування та отримання спиртової бражки. Досліджено вплив додаткового живлення на динаміку бродіння сусел та нагромадження клітин дріжджів. Встановлено,що внесення живлення у сусло сприяє росту та розмноженню дріжджів на початковій стадії, а також кращому зброджуванню до етилового спирту .