Менеджмент та підприємництво в Україні: етапи становлення і проблеми розвитку
Permanent URI for this communityhttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/2096
Browse
Item Інформаційно-аналітичне забезпечення стратегічного обліку на підприємствах ресторанного господарства в процесі управління(Видавництво Львівської політехніки, 2017-03-28) Бандура, З. Л.; Кріль, Я. Я.; Bandura, Z. L.; Kril, Y. Y.; Львівський національний університет імені Івана Франка; Ivan Franko National University of LvivУ статті досліджено основні аспекти формування інформаційно-аналітичного забезпечення стратегічного обліку на вітчизняних підприємствах як одного з ключових елементів механізму стратегічного управління. До передумов розробки загальної стратегії діяльності підприємств ресторанного господарства в процесі управління пропонують зарахувати інформацію, яка отримана в умовах застосування системи стратегічного обліку. На основі дослідження завдань та цілей системи стратегічного управління сформовано вимоги до інформаційно-аналітичного забезпечення страте- гічного обліку на вітчизняних підприємствах та підприємствах ресторанного госпо- дарства, зокрема, в процесі прийняття ефективних управлінських рішень в умовах економічної кризи.