Пропозиції конкретних проектів інвестування театрально-видовищних та інших культурологічних заходів у просторах історичних палацових і замкових споруд в Україні

Thumbnail Image

Date

2005-03-01

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”

Abstract

Розглянуто проекти театрально-видовищних споруд в кімнатах, подвір’ях і ландшафтах Підгорецького палацу та проаналізовано стан інвестування культуроло-гічної галузі в Україні.
In the article, project proposals of theatrical performances and exhibitions in rooms, yards and landscapes of Pidhorets’kyj palace are illuminated, and the conditions of investment in the cultural learning branch in Ukraine are analyzed.

Description

Keywords

Розглянуто проекти театрально-видовищних споруд в кімнатах, подвір’ях і ландшафтах Підгорецького палацу та проаналізовано стан інвестування культуроло-гічної галузі в Україні

Citation

Проскуряков В. І. Пропозиції конкретних проектів інвестування театрально-видовищних та інших культурологічних заходів у просторах історичних палацових і замкових споруд в Україні / В. І. Проскуряков // Вісник Національного університету “Львівська політехніка”. — Львів : Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005. — № 531 : Архітектура. Архітектура і туристичний бізнес. — С. 91–95.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By