Структура інформаційної системи оцінювання терміну придатності продуктів харчування

Date

2019-05-16

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Видавництво Львівської політехніки
Lviv Politechnic Publishing House

Abstract

This article describes the problem of the irrational use of food and possible solutions. As a result of the research, the existing methods for solving this problem were analyzed, their advantages and disadvantages were revealed. The article presents the structure and description of the work of the protected information system, which can be used after release to solve the irrational use of food. The proposed approach can be used not only for individual purposes, but also for business needs, which creates conditions for reducing the amount of food waste.

Description

Keywords

продукти харчування, моніторинг, якість, цифровий дім, розпізнавання

Citation

Міщенко А. Структура інформаційної системи оцінювання терміну придатності продуктів харчування / Анастасія Міщенко, Тарас Басюк // Інформація, комунікація, суспільство 2019 : матеріали 8-ої Міжнародної наукової конференції ІКС-2019, 16-18 травня 2019 року, Чинадієво. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2019. — С. 257–258. — (Технології інформаційного менеджменту та інтелектуального опрацювання даних).

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By