XXV років збірнику наукових праць “Сучасні досягнення геодезичної науки та виробництва”

Abstract

Наведено інформацію про наукове видання - збірник наукових праць Західного геодезичного товариства “Сучасні досягнення геодезичної науки та виробництва”, яке успішно розвивається вже 25 років. Це провідний і авторитетний фаховий журнал з технічних наук в Україні та за кордоном. В ньому публікуються результати досліджень науковців та інформація про сучасні розробки і технології в сфері геодезії, фотограмметрії, картографії, кадастру та у суміжних науках, а також висвітлюється освітнє і громадське життя геодезичного товариства.
Present general information about the scientific journal “Modern achievements of geodetic science and industry”, which gives Western geodesic Society of Ukraine.

Description

Keywords

збірник наукових праць, Західне геодезичне товариство, публікації, Index Copernicus, scientific journal, Western Geodetic Society, publications, index Copernicus

Citation

Тревого І. XXV років збірнику наукових праць “Сучасні досягнення геодезичної науки та виробництва” / І. Тревого, С. Савчук // Сучасні досягнення геодезичної науки та виробництва. — Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2020. — Том 1(39). — С. 24–26.