Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2002. – № 461

Permanent URI for this collectionhttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/39890

Вісник Національного університету "Львівська політехніка"

У Віснику опубліковані результати досліджень у галузях неорганічної, органічної, фізичної хімії. Розглядаються питання синтезу нових речовин, вивчення кінетики, механізмів реакцій, встановлення оптимальних умов процесів, а також проблеми вдосконалення та інтенсифікації технології, охорони довкілля. Роботи виконані на кафедрах і в науково-дослідних лабораторіях Національного університету «Львівська політехніка» та інших вищих навчальних закладів і організацій України. Для інженерно-технічних працівників, викладачів, аспірантів і студентів, які спеціалізуються в галузях неорганічної, органічної, фізичної та аналітичної хімії, хімічної технології, хімії високомолекулярних сполук, біотехнології, технології будівельних матеріалів, кераміки, процесів та апаратів хімічної промисловості та охорони довкілля.

Вісник Національного університету «Львівська політехніка» : [збірник наукових праць] / Міністерство освіти і науки України, Національний університет «Львівська політехніка». – Львів : Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2002. – № 461 : Хімія, технологія речовин та їх застосування / відповідальний редактор Й. Й. Ятчишин. – 296 с. : іл. – Бібліографія в кінці статей.

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Thumbnail Image
    Item
    Вплив активації ферментного препарату на спиртове бродіння
    (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2002) Росолова, P. O.; Труш, С. М.; Мельник, С. Р.; Піх, З. Г.; Маринченко, В. О.; Національний університет “Львівська політехніка”
    Проведено зброджування сусла з крохмалевмісної сировини, отриманого з використанням на стадії оцукрювання активованого ферментного препарату. Досліджено показники якості дозрілої бражки. Встановлено можливість підвищення виходу спирту та зменшення витрати ферментного препарату за рахунок його активації. The fermentation of sweet mash from starch contain row material has been carried using activity enzyme preparation on the stage of hydrolyses. The quality condition of alcohol brew has been investigated. Was determined the possibility alcohol appearance increase and reduction enzyme preparation expense.