Хімія, технологія речовин та їх застосування. – 2009. – № 644

Permanent URI for this collectionhttps://ena.lpnu.ua/handle/ntb/2433

Вісник Національного університету «Львівська політехніка»

У Віснику опубліковані результати досліджень у галузях неорганічної, органічної, фізичної хімії. Розглядаються питання синтезу нових речовин, вивчення кінетики, механізмів реакцій, встановлення оптимальних умов процесів, а також проблеми вдосконалення та інтенсифікації технології, охорони довкілля. Роботи виконані на кафедрах і в науково-дослідних лабораторіях Національного університету «Львівська політехніка» та інших вищих навчальних закладів і організацій України. Для інженерно-технічних працівників, викладачів, аспірантів і студентів, які спеціалізуються в галузях неорганічної, органічної, фізичної та аналітичної хімії, хімічної технології, хімії високомолекулярних сполук, біотехнології, технології будівельних матеріалів, кераміки, процесів та апаратів хімічної промисловості та охорони довкілля.

Вісник Національного університету «Львівська політехніка» : [збірник наукових праць] / Міністерство освіти і науки України, Національний університет «Львівська політехніка». – Львів : Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009. – № 644 : Хімія, технологія речовин та їх застосування / відповідальний редактор Й. Й. Ятчишин. – 336 с. : іл. – Бібліографія в кінці статей.

Browse

Search Results

Now showing 1 - 1 of 1
  • Thumbnail Image
    Item
    Одержання функціональних похідних жирних кислот
    (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009) Скачко, С. В.; Гевусь, О. І.; Долинська, Л. В.; Борзенков, М. М.
    Описано одержання функціональних похідних ненасичених жирних кислот за естерною групою та подвійним зв’язком. Встановлено основні закономірності перебігу реакцій та основні характеристики продуктів. The synthesis of functional derivatives of unsaturated fatty acids with ester group and double bond is presented. The major features of the process have been investigated and main characteristics have been selected.