Організація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства
Loading...
Date
2006
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”
Abstract
Науково обґрунтовано доцільність і практичну важливість організації внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства.
Подано організаційну структуру системи контролю, а також наведено методи та методики
контролю.
In the given articles the expedience and practical importance of organization of the
internal checking system of providing of quality of services of establishments of restaurant economy is scientifically grounded. The organizational structure of the checking system is given, and also methods and methods of control are resulted.
Description
Keywords
Citation
Столярчук П. Г. Організація внутрішньої системи контролю забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства / П. Г. Столярчук, Н. Я. Сусол // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2006. – № 551 : Автоматика, вимірювання та керування. – С. 101–106. – Бібліографія: 6 назв.