Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики
Loading...
Files
Date
2010
Authors
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Видавництво Львівської політехніки
Abstract
Розглянуто основні напрямки інноваційного розвитку хлібопекарської галузі України в
сучасних умовах, визначено головні проблеми та перспективи. Виділено елементарні ризики, що супроводжують інноваційну діяльність, і основні чинники, що їх спричинять. The basic directions of Ukrainian bakery industry innovative development are examined in the
article. The main problems and prospects industry development are certain. The complex of elementary risks, that accompany innovative activity, and basic factors of influence, are selected.
Description
Keywords
інновації, інноваційний розвиток, ризик, чинники ризику, хлібопекарська галузь, innovations, innovative development, risk, risk factors, bakery industry
Citation
Скопенко Н. С. Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики / Н. С. Скопенко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 684 : Проблеми економіки та управління. – С. 66–71. – Бібліографія: 4 назви.