Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики

Loading...
Thumbnail Image

Date

2010

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Видавництво Львівської політехніки

Abstract

Розглянуто основні напрямки інноваційного розвитку хлібопекарської галузі України в сучасних умовах, визначено головні проблеми та перспективи. Виділено елементарні ризики, що супроводжують інноваційну діяльність, і основні чинники, що їх спричинять. The basic directions of Ukrainian bakery industry innovative development are examined in the article. The main problems and prospects industry development are certain. The complex of elementary risks, that accompany innovative activity, and basic factors of influence, are selected.

Description

Keywords

інновації, інноваційний розвиток, ризик, чинники ризику, хлібопекарська галузь, innovations, innovative development, risk, risk factors, bakery industry

Citation

Скопенко Н. С. Інноваційний розвиток хлібопекарської галузі України: основні напрями, проблеми, ризики / Н. С. Скопенко // Вісник Національного університету "Львівська політехніка". – 2010. – № 684 : Проблеми економіки та управління. – С. 66–71. – Бібліографія: 4 назви.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By