Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів

Loading...
Thumbnail Image

Date

2011

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Видавництво Львівської політехніки

Abstract

Для зберігання промислових штамів дріжджів виду Saccharimyces serevisiae вибрано кріоконсервацію. Досліджено вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів і показано зміни, що відбуваються при цьому. Представлено результати мікроскопування зразків дріжджів.

Description

Keywords

дріжджі, морфологія, кріоконсервація, заморожування

Citation

Вплив низьких температур на морфологічні властивості дріжджів / Наталія Паньків, Любов Паляниця, Наталія Березовська, Руслана Косів, Орест Швабюк // Хімія та хімічні технології : матеріали ІI Міжнародної конференції молодих вчених CCT-2011, 24–26 листопада 2011 року, Україна, Львів / Національний університет "Львівська політехніка". – Львів : Видавництво Львівської політехніки, 2011. – С. 126–127. – (3-й Міжнародний молодіжний фестиваль науки "Litteris et Artibus"). – Бібліографія: 3 назви.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By